Der er blevet eksperimenteret lidt med lammekølle i jordovn på godset, senest i weekenden. Konceptet hedder hul foret med sten, bål i hullet, sten oven på til sidst og når det hele er brændt ud fjernes de øverste sten og en lammekølle krydret med ramsløg, hvidløg, rosmarin salt og peber pakkes i staniol og puttes i hullet. Sten oven på igen og til sidst jord.
I første forsøg fik den godt og vel 4 timer i hullet. Det var alt for meget! Smagen var god, men kødet mindede mest af alt om pulled lam. Version 2.0 fik 2,5 time cirkus og den sad lige i skabet. Saftigt og lækkert 😋… eneste minus var måske et minimum af stegeskorpe
ff6cok
vh2xs6
microzide 25 mg pill – zestril 5mg over the counter bisoprolol 5mg tablet
buy metoprolol tablets – telmisartan online buy order generic adalat
cialis price costco
order generic levitra online
cialis medicine
buy levitra onlines
nitroglycerin canada – order lozol 1.5mg generic diovan 80mg generic
Hue is on the list of Asian destinations to visit in 2024 https://www.instagram.com/p/C6UCNnnLdkl/