Jordovn 1.0 og 2.0

Der er blevet eksperimenteret lidt med lammekølle i jordovn på godset, senest i weekenden. Konceptet hedder hul foret med sten, bål i hullet, sten oven på til sidst og når det hele er brændt ud fjernes de øverste sten og en lammekølle krydret med ramsløg, hvidløg, rosmarin salt og peber pakkes i staniol og puttes i hullet. Sten oven på igen og til sidst jord.

I første forsøg fik den godt og vel 4 timer i hullet. Det var alt for meget! Smagen var god, men kødet mindede mest af alt om pulled lam. Version 2.0 fik 2,5 time cirkus og den sad lige i skabet. Saftigt og lækkert 😋… eneste minus var måske et minimum af stegeskorpe

4 comments

  1. Здравствуйте спасибо за информацию. А мне давно хотелось попробовать найти металлоискателем интересные находки. Не хотелось покупать очень дорогой прибор, так как я новичек в этом, заказал вот такой простенький и недорогой http://alii.pub/5xkqnd . В моей коллекции уже несколько монеток и крестик 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *