Huler, hunting og håndbold

I dag skinnede solen fra en skyfri himmel. Efter at have sovet længe, de voksne gået en tur og de knap så voksne spillet og set noget – var det udetid. Knud legede med hans kammi Oliver, Gunda rensede vinduer (efter kitning) og Sigrid og jeg byggede på en ny hule

Hule og huleejer
Hule in the making – Sigrid er i færd med at pynte og gøre det fint

Lige inden vi alle gik ind, var jeg en tur nede med foder til fårene. De har spist stortest alt på arealet og er i færd med at æde skoven nu, så lidt foder er nok en god ide her i kulden. Jeg havde riflen med, d. 31. Januar er sidste dag i jagtsæsonen, så et afsluttende kig var på sin plads…. og sørme om ikke der stod et et års lam og gloede dumt på mig, stupid move babi! 🦌🔫

Får der mosler om foderspanden og svaner i baggrunden – bad Ass baghave 😍
Formiddagsgåtur til Lindenborg å – fantastisk vejr og rådyr på spring

Og så var der naturligvis afslutning på VM i håndbold – finale – Danmark vs Sverige OG Danmark vandt sgu!! Yay 🥳🥳

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *