Fastelavn, Fandanko og frostsprængte vandrør

I dag var der coronafastelavn med naboerne og overboerne. Mormor og morfar havde levet en tønde som, over adskillige timers møjsommeligt tuscheri, var blevet smukt dekoreret til lejligheden. Vi fejrede samtidig Sigrid og Sigurds nært forestående føllere OG valentines day for det ikke skal være løgn. Men det sidste var vi nu kun os selv til at fejre med tapas fra Fandanko til både voksne og børn.

Sidst men ikke mindst, så var vi heldige med et frostsprængt vandrør lørdag eftermiddag/aften. Isoleringen i skunken hvor rørene går er blevet fucket op af måren og det resulterede så i en frostsprængning og der af følgende monsun regn i gangen og på Sigrids værelse – Oh Happy day! 🤦‍♂️

40 intense sekunder med kulminationen på dagens tøndeslagning
Sprunget vandrør i overetagen = Det står ned i stænger i underetagen

2 comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *