First Blood

Scuba Steve
Scuba Steve

I det herrens år 2009, kedede jeg mig bravt og blev således lokket med på jagt af mine gode ven Martin A. Jagten var af typen som skulle foregå under vand, hvorfor det  viser sig heldigt at jeg er i ualmindelig god form, og veludrustet (som det tydeligt fremgår af billedet). Min stramme neoprendragt som har været anvendt i andre henseender blev fundet frem af gemmerne og ligeledes snorkelgrej, harpun og naturligvis min scubakniv.

Dressed to kill peger jeg golfen mod Djursland, hvor Martin og jeg mødes for at jage. Vejret er ualmindelig godt og vi nakker naturligvis adskillige fisk. Jeg er nok den som skyder flest fordi jeg er så godt udstyret og fordi jeg svømmer og dykker en del bedre end Martin. Første tur bliver derfor dømt en succes, og vi gentager et par gange henover sommeren.
8. August var blandt andet en af de dage vi genoptog jagten og denne gang med ualmindelig stor succes.
Slethvar
Slethvarren to rule them all
Det skulle nemlig vise sig at blive dagen hvor jeg nakkede alle Slet Hvares moder på 1,8 kg. En ordentlig krabat, som Martin naturligt nok var meget misundelig på eftersom han indtil da, og mig bekendt til dato, kun har skudt undermålere af skrubbe, fjæsing og deslige.