Gathering of udstyr

Julabo
Julabo Temp styring

“Sous-vide (pronounced /suːˈviːd/), French for “under vacuum”, is a method of cooking food sealed in airtight plastic bags in a water bath for a long time”

Det lyder tilpas franskt og dumt, til at være noget jeg burde indlade mig på. Heldigvis er jeg ikke den første dumme mand det går op for, så efter et par googlificeringer står det klart at vakuumpakker og temperaturstyringsagregat er nødvendige grejer i denne sammenhæng.

Vakuumpakker kommer man simpelt om ved, fx via en webshop på det der internet. Jeg bestilte naturligvis den top smarteste model DZ-280/2SE, som tåler marinade og lignende væsker i motorrummet.  Den stod mig i små 900 kroner…..en billig pris for uundværligt udstyr!

Vakuumpakker
Vakuumpakker

 Temperaturstyring er straks sværere at købe sig til, men heldigvis har min kemiske kammerat Thorbjørn adgang til de gode grejer. Således venligst udlånt 1 stk Julabo temperatur dims. Den koster angiveligt mester boxen og kan holde temperaturen ultra stabilt med 1 decimal. Altsammen vigtige sager når man skal koge det perfekte æg. Men så er grejerne ligsom på plads og eksperimenterne kan begynde. Som det sikkert ses af gryde setuppet har jeg leget lidt med det, så resultater følger snarest…….

7 comments

  1. I like what you guys are up too. Such smart work and reporting! Carry on the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my web site :).

  2. I am commenting to make you know what a wonderful encounter my wife’s child found visiting your web site. She came to understand some things, which included how it is like to possess a wonderful helping spirit to make certain people clearly grasp chosen specialized matters. You truly surpassed my expectations. Thank you for supplying those useful, safe, informative and as well as cool guidance on that topic to Janet.

  3. What’s Taking place i am new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It positively useful and it
    has helped me out loads. I am hoping to contribute &
    aid different customers like its aided me. Great job.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *